Allt du behöver, bara några minuter bort.

Där det är enkelt att bo är det enkelt att trivas. Här kan du börja dagen med nybakade frallor i trädgården, och – kanske bäst av allt – du har aldrig långt att gå när du plötsligt upptäcker att kaffet är slut.

Planerad inflyttning är sommaren 2019

Radhus från 87 m2

Någonting utöver de vanliga!

Månads avgift från 4500 kr/mån

Om bostäderna

I östra Trelleborg skapas välplanerade hem i en naturskön idyll med en skånsk gårdskänsla. Det släpps nu 11 st bostäder från 3-5 ROK där alla har en trevlig uteplats. Varje huskropp består av 3-4 st radhus. Radhusen är väl tilltagna och det erbjuds en anpassad planlösning med 3-5 ROK från 87 kvm. Området skapas för såväl unga par som barnfamiljer och äldre som känner att villan blivit för stor. Här bor man nära kommunikationer med buss ner till centrum eller några minuter med bil. Det är cykelavstånd till såväl skolor som idrottsplatser och naturområden.

 

Nytt, fräscht och genomtänkt in i minsta detalj

Bostäderna i Smiths allé är ljusa och luftiga. Väggar och köksinredning går i ljusa toner, och den mattlackerade ekparketten skapar en varm och välkomnande känsla.

Det välplanerade köket med mikro, inbyggd ugn och induktionshäll inspirerar till kulinariska äventyr, och när vädret tillåter dukar du förstås upp i trädgården. Även de helkaklade badrummen håller hög standard: tvättmaskin, torktumlare och elektrisk handdukstork är installerade, och klinkergolven är lika vackra som de är lättstädade.

Bekvämt och tryggt för alla

Förråd finns precis intill bostaden – perfekt för både vinterdäck och golfklubbor. Här finns även en egen parkeringsplats för varje hus och till varje bostad hör antingen balkong eller uteplats, och på den gröna gården finns gemensamma ytor att umgås på.

Kontakt

Louise Nilsson

Louise Nilsson

Reg. Mäklare

louise.nilsson@maklarhuset.se

(+46) 70-576 03 98

Linda Olsson

Linda Olsson

Reg. Mäklare

linda.olsson@maklarhuset.se

 (+46) 41-037 94 05