Kort om Nordic Vision Fastigheter

 

Ett lokalt engagerat fastighetsbolag i Skåne!

Vårt fastighetsbestånd samt våra bostadsprojekt har vi valt att koncentrera till Malmö omnejd.

För oss är det viktigt att våra kunder trivs, därför månar vi om att hålla hög servicegrad med personligt engagemang. Våra fastigheter utvecklas och förvaltas på ett hållbart sätt. Vi arbetar också aktivt för att bidra till den långsiktiga utvecklingen av staden.

Affärsidé

NVF är ett engagerat fastighetsbolag som erbjuder bostäder i tillväxtregionen Öresund. Vårt mål är att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka.

 

Vi är värderingsstyrda

Genom vårt arbetssätt, vilka reflekterar våra värderingar, skapar vi värden – med början inifrån vårt företag och våra medarbetare – ut till samhället i stort.

Våra värderingar fångar vår absoluta själ och talar om vad vi står för nu och i framtiden. Våra medarbetare skapar värde för våra kunder genom att utveckla och leverera ett omtänksamt boende och ett värde för aktieägare och partners genom att utveckla och optimera en attraktiv fastighetsportfölj. Vår roll i samhället är att skapa ett värde genom att erbjuda hållbara och trygga boenden samt producera nya bostäder.

 

Kontakt

Louise Nilsson

Louise Nilsson

Reg. Mäklare

louise.nilsson@maklarhuset.se

(+46) 70-576 03 98

Kontakt

Linda Olsson

Linda Olsson

Reg. Mäklare

linda.olsson@maklarhuset.se

 (+46) 41-037 94 05